پروژه های شاخص

تاریخچه شیشه لمینت

سال ۱۹۰۳ توسط یک شیمیدان فرانسوی بنام “ادوارد بندیکناس” بصورت تصادفی اختراع شد، وی در هنگام کار در آزمایشگاه مشاهده کرد فلاسک شیشه‌ای پوشش داده شده با نیترات سلولز(نوعی پلاستیک) بعد از شکست متلاشی نشده و قطعات شکسته شده بصورت پیوسته در کنار یکدیگرباقی‌ماندند.

شیمیدان فرانسوی از این مشاهده الهام گرفت و از آن جهت تهیه شیشه لمینت استفاده نمود. ازاین اختراع برای اولین بار در جنگ جهانی اول برای تهیه شیشه ماسک گاز استفاده شد و سپس در سال ۱۹۳۹ کمپانی فورد بکاربردن شیشه لمینت را درصنعت خودرو سازی آغاز کرد.

کاربرد شیشه لمینت

این شیشه  به دلیل مقاومت بالایی که دارند نوعی شیشه امنیتی محسوب میشوند و علاوه بر استفاده از آنها در ساختمان های مسکونی( که به عنوان نوعی عایق صوتی و متریالی برای روئیت فضای بیرون ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند؛) در سایر مکان ها از جمله فرودگاه ها, اماکن اداری و تجاری, فروشگاه های زنجیره ای, ویترین صرافی ها و طلا فروشی ها و دیگر مکان ها و نیز به عنوان کف دکوراتیو در ساختمان ها کاربرد دارد.

شیشه های نشکن به عنوان شیشه اتومبیل نیز مورد استفاده قرار میگیرد زیرا به دلیل خاصیت کشسانی شیشه میزان خسارت ناشی از شکستن آن در هنگام تصادف کاهش می یابد و امنیت راننده را فراهم میسازد.

علاوه بر آن از این نوع شیشه به عنوان شیشه های ضد گلوله و شیشه های عایق صوتی در مکان های امنیتی استفاده میشود.

ویژگی های شیشه لمینت

به همين دليل استفاده از شيشه لمینت در ساختمان‌هایی با ارتفاع بالا در جلوگيری از خطرات احتمالی ازجمله آتش‌سوزی و زلزله نيز می‌تواند بسيار حياتی باشد. استفاده از چندين نوع شيشه در لایه‌های مختلف از ديگر مزیت‌های مهم شيشه لمینت می‌باشد كه باعث افزايش كارايی اين نوع شيشه لمینت می‌شود.

علاوه برافزایش ايمنی اين نوع شیشه‌ها، می‌توان به عايق بودن آن‌ها در برابر صدا نيز اشاره كرد. با توجه به مهم بودن آلودگی صوتی در شهرهاي بزرگ برطرف كردن اين موضوع نيز می‌تواند برای افرادی كه در صنعت معماری دستی دارند، بسيار جالب‌توجه باشد.

همچنين تلق بكار رفته در اين محصول باعث كنترل اشعه ماورای بنفش نيز می‌شود. در شیشه لمینت های تولید شده، با افزايش ضخامت لايه ميانی، ميزان عايق بودن اين شیشه‌ها در برابر اشعه ماورای بنفش افزايش می‌یابد كه اين امر نقش بسزايی در حفظ سلامت افراد داخل منزل داشته و مانع از کاهش تدریجی رنگ فرش‌ها و مبلمان توسط نور خورشید می‌شود.

 با اين اوصاف می‌توان گفت شیشه لمینت، سه ویژگی عایق حرارتی، کاهش آلودگی صوتی و امنیت را به‌طور یکجا در بردارد.

همچنین اين نوع در مناطقی که بادهای شديد می‌وزد و خطر ایجاد طوفان و گردباد وجود دارد می‌توان در ساختمان‌ها، پارتیشن اداری و درب اتوماتیک مورداستفاده قرار بگيرد. با توجه به مصارف پرکاربرد این محصول می‌توان گفت که قیمت شیشه لمینت بسیار مناسب است.

شیشه فوتولمینیت

فوتولمینیت کردن شیشه به معنی لمینیت کردن یک طرح گرافیکی درون شیشه است. در اجرای این روش میتوان از پارچه، طلق یا چاپ مستقیم شیشه بهره برد. در لمینیت پارچه، پارچۀ دلخواه بین دو شیشه قرار گرفته و به طور دائم لمینیت میشود.

در لمینیت با طلق، طرح مورد نظر به صورت دیجیتال روی طلق مخصوص چاپ و طلق چاپ دار بین دو شیشه، لمینیت می شود. در روش چاپ مستقیم، چاپ دیجیتال مستقیما روی شیشه انجام شده و سپس الیۀ شیشه چاپدار با یک الیۀ دیگر شیشه لمینیت میگردد

نظری دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.