پروژه های شاخص

سقف متحرک و مزایا آن

سقف های متحرک با تکیه بر تکنولوژی روز، امروزه در غالب رستوران ها و هتل های کشور هایی نظیر آلمان، فرانسه، ترکیه و.. مورد استفاده قرار میگیرد.در این مقاله به تشریح انواع سقف متحرک و مزایا و معایب هریک و کاربردآن پرداخته ایم.

با پرگولا برتر همراه باشید:

سقف های متحرک با تکیه بر تکنولوژی روز، امروزه در غالب رستوران ها و هتل های کشور هایی نظیر آلمان، فرانسه، ترکیه و.. مورد استفاده قرار میگیرد.
این سقف ها ریموتی است و براحتی باز و بسته می شود.همچنین آب حاصل از باران و برف در آبراه های تعبیه شده حرکت کرده و به ناودان های مورد نظر می پیوندد.

۱-این سیستم ها به شکلی طراحی شده اند که در شرایط آب و هوایی مختلف مانند باران،برف،باد وتابش آفتاب مقاوم باشند.

۲-هم چنین امکان تعبیه چراغ در زیرسقف به منظور روشنایی محیط در شب در این سیستم ها وجود دارد.

۳-دوام و طول عمر بالا

معایب سقف های متحرک :

۱-هزینه های بالای اجرا

۲-محدودیت ابعاد دهنه ی سازه ای آن نهایتا عرض  ۳متر و طول ۶ متر می باشد.

اجزای اصلی تشکیل دهنده ی سیستم سقف متحرک :

۱-سازه تمام آلومینیوم

۲-پوسته سقف متحرک تا شونده

۳-موتور

۴-یراق آلات حرکتی (ریل)

کاربرد سقف متحرک :

1-سقف متحرک اتوماتیک یک سازه ی آلومینیومی می باشد که در فضاهای بسیاری مثل رستوران و کافی شاپ ها، روف گاردن، استخر، پاسیو و… امکان استفاده از آن میسر می باشد.

2-گاهی اوقات سقف های متحرک جهت ایجاد فضاهای جدید در منازل مسکونی به منظور ایجاد مکانی دنج و رفع خستگی و دورهمی های صمیمی و گرم در خدمت اهالی خانواده قرار می گیرد.

سقف متحرک اتوماتیک این امکان را به صاحبان کسب و کار می دهد تا فضای بیشتری جهت ارائه خدمات به مشتریان خود داشته باشند.

سقف برقی همچنین می توان در ادارات برای ایجاد فضای  جهت برگزاری جلسات خاص و پذیرایی از افراد و مهمان های ویژه استفاده نمود.

3-در برخی موارد جهت پوشش استخر و جهت محیا نمودن استخر برای استفاده ۴ فصل از آن ایجاد می گردد.پارچه های با کیفیت و طرح های متفاوت می تواند باعث روشن تر و متفاوت جلوه دادن محیط داخلی سقف گردد.

دور تا دور سقف متحرک به وسیله شیشه های متحرک می تواند پوشیده شود سیستم تخلیه آب یکپارچه سقف متحرک پارچه ای هرگونه بارش جوی را از سیستم خارج می کند ضمن اینکه خود پارچه نیز ضد آب می باشد.

4-سقف های متحرک و یا سقف متحرک از جدیدترین و بروزترین نوع پوشش‌های متحرک می باشد، این نوع سقف ها دارای سازه آلومینیومی و بوسیله پارچه هایی از جنس PVC پوشانیده شده اند. .

وجه تمایز سازه سقف متحرک با سایبان برقی در اندازه و ابعاد آن می باشد.

به عنوان مثال ماکزیمم طول سایبان برقی ۶ متر و ماکزیمم پیش آمدگی سایبان ۳ متر می باشد که این امر در سازه سقف متحرک با محدودیت کمتری مواجه است به این ترتیب بهترین راهکار جهت پوشاندن فضای بزرگی که در اختیار می باشد مجهز کردن فضا به سیستم سقف متحرک است.

سقف های متحرک و یا سقف متحرک از جدیدترین و بروزترین نوع پوشش‌های متحرک می باشد، این نوع سقف ها دارای سازه آلومینیومی و بوسیله پارچه هایی از جنس پوشانیده شده اند.

در سقف متحرک آلومینیومی به جای استفاده از پارچه به عنوان پوشش سقف، از لوور آلومینیومی استفاده می‌شود که نسبت به سقف متحرک پارچه ای عایق بهتری است و تحمل برف بیشتری را دارد.

معایب سقف های متحرک آلومینیومی ابعاد دهنه کمتر و قیمت بالاتر آن می  باشد.

تمامی سقف های متحرک آلومینیومی پوشش رنگ الکترواستاتیک دارد.

اجرای سقف های متحرک با استراکچر فلزی و پوشش ورق پلی کربنات یا نورگیر حبابی انجام می شود. پوشش نورگیر حبابی نیاز به جابجائی سقف به صورت یکجا می باشد.

سقف متحرک اتوماتیک یا برقی دارای انواع پارچه ای، آلومینیومی، شیشه ای، پلی کربنات و سایبان های برقی می باشدو از اجزایی نظیر یک سازه، پوشش اصلی سقف و یک موتور تشکیل شده است.

نظری دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.